Timeplan

Treningstider

Åpningstider / Fritrening

Alle medlemmer i klubben kan benytte gymmet utenom de ordinære treningstidene, med unntak av når lokalene rengjøres eller det er opplyst på forhånd om utleie osv.
Gymmet er betjent med kodelås (bakdøra), og koden fås ved henvendelse til en av instruktørene.

Viktig!

For at vi skal kunne ha et slikt tilbud må alle som benytter lokalene utenfor treningstiden rydde etter seg. Ligger utstyret strødd utover lokalet, blir tilbudet innskrenket.

 

Gjelder fra 15. Januar 2020
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
18:00 – 19:30 – Grunnkurs 18:00 – 19:30 – Avansert 18:00 – 19:30 – Grunnkurs 18:00 – 20:00 – Avansert 17:00 – 18:00 Basis 13:00 – 15:00 Åpen Matte Egentrening
19:30 – 21:00 – Videregåendekurs 19:30 – 21:00 – Boksing 19:30 – 21:00 – Videregåendekurs 20:00 – 21:00 Stretching      

Timeforklaringer

Grunnkurs: Nybegynnerkurs i kickboxing. Kurset er beregnet for dem som ikke har forkunnskaper i kickboxing. Dette er Kurset du starter på når du begynner med kickboksing. Du lærer gradvis grunnleggende teknikker mens du også blir i bedre form. Aldersgrense: 15 år.

Videregående: Dette partiet starter du med når du er ferdig på Grunnkurset, litt mindre fokus på det fysiske og teknikkene blir mere avansert. Dette partiet kan du være på så lenge du ønsker etter du er ferdig på grunnkurset. Aldersgrense: 15 år.

Avansert: Dette er ei satsningsgruppe åpen for alle som har vært igjennom grunnleggende kickboxing og har lyst til å konkurrere. Her stiller vi strengere krav til jevnlig oppmøte og progresjon.

Basis: Det er et parti for alle, det inkluderer GK, VK og konkurranse. Vi fokuserer her i hovedsak på bevegelse, styrke og kondisjon. Dette er litt mer sosiale treninger med godt miljø og god stemning.

K1: K1 er «vanlig» kickboxing i mange land. Dette innebærer normale kickboxeteknikker, men her er det i tillegg tillatt med spark på lår og bruk av kne-teknikk. Timene er åpne for alle medlemmer med fullført grunnkurs.

Pads: Pads trening er en god trening for å trene på kombinasjoner og fotarbeid, dere lærer også å holde pads og blir dermed en bedre treningspartner til vennen/venninen din. Åpent for alle medlemmer.

Teknikk / Sparring: Sparring er treningen som er nærmest kamp. Det er også sparring på de mange vanlige treningene, men her har du en spesifikk trening med sparring. Åpent for alle medlemmer med fullført grunnkurs.

Åpen matte: Åpen trening for alle medlemmer. Det er instruktør(er) på plass så en god mulighet til å spørre en trener og bli bedre på noe man trenger å trene på.