Nybegynnerkurs

Båtmannsgate 4, Trondheim Kickboxingklubb

NYBEGYNNERKURS

 

Priser:

Minimum 12 mnd binding: kr 389,- pr måned.
Minimum 6 mnd binding: kr 449,- pr måned.
Innmelding: kr 200,- Studenter har fri innmelding! Send oss en kopi av ditt studentbevis på epost: kontakt@tkbk.no.

Merk: Medlemsavtalen fortsetter automatisk etter bindingstidens utløp, og må avsluttes skriftlig til kontakt@tkbk.no, senest 1 måned før neste trekkdato.
Klubben benytter AvtaleGiro.

Aldersgrense: 15 år

Aldersgrensen er absolutt, vi har dessverre ikke kapasitet til å holde ungdomsparti.

Kort om kickboxing

Kickboxing er en høyintensiv kampsport der utbyttet av treninga er forbedret ferdighet innenfor idretten, utholdenhet og styrke. Den er også med på å gi bedre balanse og koordinasjonsevne.

På grunnkurset hos Trondheim Kickboxingklubb har vi fokus på å gi utøveren de fundamentale grunnteknikkene som grunnstilling, guard, slag og spark. Kurset har ett parti fra August til November, og ett fra Januar til April og begge avsluttes med en gradering opp til gult belte. Graderingen er et fokusmål i løpet av semesteret og er en fin indikator på utøverens ferdigheter i løpet av kursets slutt. Etter grunnkurs går man videre til videregående kurs hvor man fortsetter utviklingen av teknikk og forståelse for idretten.
I starten vil man oppleve at læringskurven er bratt og det er mye nytt som skal læres. Våre instruktører tar hensyn til at alle har ulike forutsetninger og ulik bakgrunn. Det er ingen krav til forkunnskap om trening eller kampsport generelt og med god egeninnsats på trening er vårt mål, som instruktører, å hjelpe hver enkelt opp til et godt nivå.

I tillegg til en arena for god trening har vi også et godt sosialt miljø, klubben er åpen for alle. Enten man kommer alene, med venner eller kjæreste er trivselsfaktoren veldig høy.

Velkommen til skikkelig trening!

Du finner oss på Facebook. Meld deg inn i vår Facebook gruppe, og hold deg oppdatert på hva som skjer (sportslig og sosialt).