Ofte stilte spørsmål

Jeg har aldri trent før, er dette noe for meg?

Hos Trondheim Kickboxingklubb setter vi ingen krav til fysisk form eller forkunnskap om kampsport. Igjennom grunnkurset får du en grunnleggende fysisk og teknisk forståelse av idretten.

Jeg vil ikke gå kamp, men har lyst til å trene kampsport, passer treningen for meg?

Vi har et grunnkurs som tar seg av det mest grunnleggende innen kickboxing hvor hovedfokuset er å gi utøveren grunninnsikt i sporten. Det er ingen formelle krav til at du skal gå kamp, men du har muligheten til å delta på stevner i etter fullført grunnkurs.

Er det mye skader i kickboxing?

Både og, kickboxing er en kontaktsport hvor mye skjer på veldig kort tid. Mindre skader, som neseblod og forstuelser kan oppstå på trening, men med rett ballast og god oppvarmingsrutine unngår vi de værste skadene. Vi som instruktører er også veldig fokusert på å forhindre skade under trening påført av andre, ser vi noen gå for hardt ut, finner vi alternativ trening til de det gjelder etter korreksjoner.

Jeg har lyst til å starte på kickboxing, men har ingen å starte med.

Trondheim Kickboxingklubb har i tillegg til trening også fokus på trivsel. Vi er en stor og åpen gjeng med folk fra forskjellige bakgrunner. Det er ingenting i veien for å dukke opp alene, da vi som regel blander alle nybegynnere i løpet av treningsøkta. Med andre ord, en fin arena til å møte nye mennesker.

Er det bare gutter / menn som trener kickboxing?

Nei, så absolutt ikke. Vi har fått en endring i fordeling av medlemmene våre fra 9/10 menn til 7/10 damer (2018) av ulike årsaker.

Jeg har en datter/sønn på fjorten år som gjerne har lyst til å starte hos dere, er det mulig?

Nei, vi har satt aldersgrense på 15 år av ulike årsaker. Hovedårsaken er at vi ikke har kapasitet på gymmen til et eget ungdomsparti. Av erfaring så er det å undervise folk under 15 år mer krevende med hensyn til resten av utøverne. Om man absolutt har lyst til å sende datteren eller sønnen sin på kickboxing før fylte 15 år, så blir oppfølgingen på lik linje med resten av partiet.

Jeg er over 30 år, er jeg for gammel?

Nei, vi har medlemmer i klubben som trener aktivt og har passert både 40 og 50 år. I tillegg til å beherske kanskje en helt ny idrett, kan man få en bedre fysisk form og forbedret balanseevne. Dette med forutsetning om at man gjør en god innsats på og utenfor trening.

Jeg er syk og kan ikke komme på trening idag.

Kickboxing er en individuell sport, vi som instruktører fører ikke fravær, men synes allikevel det er synd at du har blitt syk. God bedring! Vedvarer sykdommen / skaden, send oss en legeerklæring så får vi fryst kontrakten din.

Jeg har spørsmål om avtalegiro og betaling, hvem kontakter jeg?

Vi samarbeider med Cash Management Security AS CMSnorge.com. Du kan sende oss en epost vedrørende avtalegiro og medlemskontrakten. kontakt@tkbk.no.

Hvorfor må vi betale for Juni, Juli og Desember?

Den totale årskontigenten blir for delt over 12 måneder i året. Vi har også treningstilbud i sommermånedene, men dette er et redusert tilbud. Les mer om medlemsskapet og avtalegiro her.

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.