Kategorier
Nyheter

Grunnkurs i kickboksing mandag 8. februar

Som dere sikkert vet er vi inne i en pandemi og må ta litt forbehold og forhåndsregler når det kommer til trening. Smittetrenden i Trondheim har vært lav denne siste uka, men mye kan endre seg på kort tid og vi følger med dette etterhvert som nye smittevernråd kommer fra kommunen og på nasjonalt nivå.

Som dere sikkert vet er vi inne i en pandemi og må ta litt forbehold og forhåndsregler når det kommer til trening. Smittetrenden i Trondheim har vært lav denne siste uka, men mye kan endre seg på kort tid og vi følger med dette etterhvert som nye smittevernråd kommer fra kommunen og på nasjonalt nivå.

Har du symptomer som feber, hoste, tungpusthet, hodepine, slapphet, nedsatt lukte- eller smakssans, muskelverk eller sår hals ber vi deg om å holde deg hjemme.

Vi håper at alle som kommer på treningene hos oss er med på å bidra, sammen med instruktørene, til en trygg trening, overholder 2-meters regelen, øvrige smittevernregler så godt det lar seg gjøre, og benytter seg av desinfeksjonsmidlene som er satt ut på lokalet.

For å gjøre jobben med smittesporing lettest ber vi deg om å registrere deg på Spond og melde deg på hver time du deltar på.

https://spond.com/landing/group/HBGUF

Vi starter opp grunnkurset førstkommende mandag (8. februar), klokken 18:00. Det er foreløpig satt av 20 plasser inkludert instruktører. Får du ikke plass på dette kurset, starter vi opp nytt parti igjen i midten av mars.

På første trening kjører vi en kort informasjonsdel før vi går igang med selve treningen, møt derfor iført treningsklær og ha ei vannflaske med vann.
De første to ukene er en prøveperiode hvor du etterpå kan velge om du vil signere medlemskontrakt med oss for enten 6 (449,- pr måned) eller 12 (389,- pr måned) måneders binding. Innmeldingsavgiften er på 200,-, men gratis innmelding for studenter med gyldig studentbevis for 2021.
De første treningene behøver man ikke noe utstyr, som boksehansker, bandasjer, tann-, legg-, og fotbeskytter eller hjelm, men noe som må skaffes fortløpende.

Trondheim Kickboksingklubb har en egen nettbutikk hvor man kan få lagt inn bestilling på utstyr som blir utlevert på klubben. Instruktørene vil være behjelpelige med å plukke ut godkjent utstyr for treningen.

Vi ønsker deg velkommen på en trivelig og trygg trening!

  Benytt skjemaet under for å melde deg på grunnkurset. Husk å registrer deg i Spond og meld deg på grunnkurstimene.
  Spond.

  Nye treningstider 3. februar

  Oppdatering på Timeplanen uke 5.

  Onsdag 03.02 18.00-19.30 Fellestrening medlemmer under 20år

  Onsdag 03.02 19.30-21.00 Fellestrening medlemmer over 20år

  Torsdag 04.02 18.00-19.30 Fellestrening for alle

  Fredag 05.02 18.00-19.30 Fellestrening medlemmer under 20år

  Fredag 05.02 19.30-21.00 Fellestrening medlemmer over 20år

  Fra neste uke av vil det bli vanlig timeplan og oppstart av Grunnkurs. Husk å meld dere på treninger via Spond for å få plass på treningene