Kategorier
Nyheter

Nybegynnerkurs 18.01 2021

Årets første grunnkurs i kickboksing starter mandag 18. Januar. På grunn av smittevernhensyn deler vi kurset opp i to mindre grupper der første gruppe starter 18:00 og andre gruppe starter 19:00.

Endelig har vi oppstart på vårt første grunnkurs mandag 18. januar kl 18.00!

Vi gleder oss nok en gang til å se nye ansikt på gymmen, og ønsker velkommen til våre nye elever!

Med tanke på smittevernhensyn og blir det kjørt to grunnkurs samtidig på én time hver, mandager og onsdager. Den første gruppa starter 18:00 og den andre gruppa starter 19:00. De som allerede har meldt interesse for kurset via e-post vil i løpet av helgen bli kontaktet angående ønske om treningstidspunkt. Om det blir lettet på smitteverntiltakene blir kursene slått sammen. Dette opplyses det om fortløpende.

Viktig! Har du symptomer som tung pust, feber, sår hals, vært i nærkontakt med noen som har fått påvist koronasmitte, er i karantene selv skal du ikke møte på trening!

Klubben benytter seg av spond for å enkle jobben med smittesporing, men som nybegynner fyller dere ut navn og telefonnummer i et register vi har på klubben.

Som nytt medlem har du mulighet til å komme på ulike treninger hver dag mandag til fredag.
Du har to ukers prøvetid før det skrives kontrakt, og du får tilgang til gymmen også utenom treningstidene.

Vi sees kl 18.00 i Båtmannsgata 4 på Dora!

VIKTIG! HUSK PÅMELDING VIA E-POST! kontakt@tkbk.no

Kickboxing er en fysisk idrett med mye kontakt. En slik idrett gir kroppsbeherskelse og god fysisk form. I tillegg er den sosiale delen høyt prioritert. Klubben arrangerer aktiviteter i tillegg til de ordinære treningene. Kickboxing er en utmerket fitness- og konkurransesport, og passer for alle som liker å trene.
Kickboxing er en fantastisk treningsform som også passer bra for de godt vokse. Ingen øvre aldersgrense!

Velkommen til skikkelig trening!