Kategorier
Events Nyheter Stevner

Et gull, to sølv, en bronse, to merker og et armbrudd – NC1

Emil startet dagen med sin første kamp såvidt over kl 9. Han møtte en ung utøver fra Fighter og ledet fram til de siste 10 sekundene av kampen. Så glapp seieren, og kampene var over for Emil.

For en dag på Norgescup1 på Hamar.

Emil startet dagen med sin første kamp såvidt over kl 9. Han møtte en ung utøver fra Fighter og ledet fram til de siste 10 sekundene av kampen. Så glapp seieren, og kampene var over for Emil.

Det var mye spenning knyttet til Gørils debut, og hun startet like godt med å møte vinneren av sin klasse, et langbeint fyrverkeri fra Hamar. Etter 20 sekunder lå Gøril på matta med Medical over seg. Et hardt spark til kjeven satte spor. Dette ville ha fått de fleste debutanter til å takke for seg, men Gøril reiste seg og ga motstanderen skikkelig motstand i to runder. Hun landet noen saftige rundspark i levra på motstanderen. Etter kampen, da Tommy hadde kjørt henne på legevakta, viste det seg at hun hadde gått hele kampen med brekt arm. Noen er for tøffe for sitt eget beste.

Agnes gikk en skikkelig bra kamp mot Helene Fredheim Bjerke fra Kristiansand, som hun møtte i kicklight i går. Dette er en kamp som vi ikke helt skjønner hvorfor ikke Agnes vant, vi mistenker at motstanderen fikk mange urettmessige poeng for sidekick i guard.

Lisa og Alex gikk hver sin merkekamp i K1, Lisa i bronse og Aleksander tok gullmerket. Begge bestod!

Lisa gjorde det også godt i vanlig lettkontakt. Hun vant sin innledende kamp, tapte semifinalen og bronsefinalen. Det er en stor prestasjon å ha gått hele 5 kamper på sitt debutstevne -respekt.

Karl møtte en pointfighter i innledende og tapte dessverre i en kamp jeg ikke fikk sett. Med 3 kamper gjennom helga var dette en intens debut også for Karl.

Gro var dagens bølle. Hun vant innledende kamp i damer +75 (med Thea Næss på motstanderens coachbenk), men i finalen ble hun disket på grunn av for hard kontakt, fradømt medalje og fratatt retten til å stille i lettkontakt på neste Norgescup. En lite ærefull turnering for hennes del med andre ord.

Etter mange skuffelser var det derfor deilig å se Fredrik Kristiansen kjempe seg til gull i -74 klassen. Han slo ut Michael Michalsen fra Aktiv med iskald porsjonering av energi i innledende, lot seg ikke distrahere av stadige flyvende backkick fra en motstander fra Bergen i semifinalen, og kjempet taktisk godt mot Niklas fra Østersund i finalen. Niklas hadde en kjemperturnering og tok tre gull (førtiåringer er som kjent de seigeste), men mot Fredrik ble det sølv. I siste kamp snudde Fredrik den dårlig trenden til laget, og sikret seieren de siste 15 sekundene ved å levere et blåøye og noen heftige frontspark i magen. Jubelen fra lagbenken ville ingen ende ta, vi trengte et gull, og ingen fortjente det mer enn Fredrik.

Alt i alt har det vært en krevende turnering for TKBK, med mange skuffelser, mange seire som glapp, lite søvn, mye venting, en stor skade, men det imponerer meg hvordan vi holder sammen som lag og støtter hverandre – feirer oppturene og trøster i nedturene.. Og et gull, to sølv, en bronse og to merker er jo ikke så verst?

Bildene er fotografert av utøverne våre på stevnet.