Kategorier
Events Nyheter Stevner

Norgescup i Kickboxing 2020

Blandede følelser på første dag av Norgescup 1 på Hamar.

Vi konkurrerte i kicklight i dag, og hentet hjem to sølv og en bronse.

Emil var først ute, og tapte for Stjørdals Sivert Børset Lernes. Emils pappa, Tommy, truer med å banke opp pappaen til Sivert om Emil ikke vinner snart. Uansett, Emil gikk tre gode runder, og fikk en fortjent sølvmedalje.

Karl debuterte i Norgescupen mot Niklas Ebersten fra Østersund. Det var tøff motstand, Niklas vant både H-74 og H-79 kg i kicklight i dag. Karls innsats var det imidlertid ikke noe å si på. Karl møtte Fredrik fra TKBK til en leken og morsom bronsjefinale som han tapte.

Fredrik gikk også i H-74. Han sleit seg til seier mot Nuk Laochaem fra Bergen, tapte knepent mot Oscar Storvik Eriksen fra Stjørdal og tok bronsje i nevnte bronsjefinale mot Karl.

Lisa møtte Marthine Leine Rafteseth fra Bergen i en god kamp som jeg ikke fikk sett, og tok sølvmedalje på knepent tap på split decision.

Agnes har virkelig hatt sin porsjon uflaks i Norgescupen, og det sluttet dessverre ikke i dag. Hun gikk en sterk kamp mot Siw Anita Fossbakk fra Stjørdal, hvor seieren glapp de siste ti sekundene. Så møtte hun Helene Bjerke Fredheim fra Kristiansand til bronsefinale. Til pause var hun i ferd med å snu kampen. Da bestemte imidlertid datasystemet seg for å svikte, og en ett minutts pause ble til fem. Motstanderen fikk hentet seg skikkelig inn, og Agnes tapte.

Mye god innsats og litt skuffende uttelling på Norgescupen i dag. I morgen blir det kamper i lettkontakt og merkekamper i K1.