Kategorier
Nyheter Stevner

Kickboxingvideoer

I helgen arrangerte Trondheim Kickboxingklubb klubbmesterskap. I tillegg til en del bilder ble de fleste kampene filmet. Vi har jobbet litt postproduksjon, klippet alle videoene. Alle kickboxing videoene er lastet opp og lagt ut på vår youtube-kanal for at de skal være lett tilgjengelighet for alle. Gikk du kamp i helgen er videomaterialet gull verdt for egen utvikling i kickboxing og kicklight. På lørdag har vi gradering i kickboxing, kanskje det kan være greit å se over hvordan rotasjonen i hoften er, hvor høy eller lav guard du har, eller hvordan bevegelsesmønsteret ditt på matten er.

Klasser

Klubbmesterskapet ble delt inn i 4 klasser, Kicklight: Damer, fri vektklasse, Kicklight herrer +75 og -75 og kickboxing B-klasse fri vektklasse. Sistnevnte klasse er hovedsaklig for nybegynnere i kickboxing og de som aldri har gått en kamp tidligere.

Neste stevne

Neste stevne planlegger vi å kjøre allerede i Oktober 2018. Vi håper på flere deltakere gjerne også fra andre kickboxing klubber i Trondheimsområdet / Trøndelag.

Videoer

Kicklight – Damer: Gro vs Ingeborg

Kicklight – Damer: Ingeborg vs Jade

Kicklight – Damer: Gro vs Elena

Kickboxing B-kamp Herrer: Ola vs Erlend

Kicklight – Herrer -75: Benjamin vs Fredrik

Kicklight – Herrer +75: Rune vs Patrick

Kicklight Herrer -75: Sakkeus vs Fredrik

Kicklight Herrer -75: Emil vs Benjamin

Kicklight – Damer:Jade vs Elena

Kicklight – Herrer +75: Ramunas vs Jean

Kicklight – Herrer +75: Jean vs Rune