Kategorier
Nyheter

Nybegynnerkurs i Kickboxing

Mandag, 22. Januar, 2018 klokken 18:00 starter Trondheim Kickboxingklubb opp ett nytt grunnkurs i kickboxing! Vi starter denne første timen med informasjon om kickboxing generelt, klubben og grunnkurset, deretter fortsetter vi med en liten sparrings-demonstrasjon mellom to av våre utøvere, før vi går i gang med en treningsøkt. så være ferdig skiftet og fyll opp vannflasken før timen starter. Det kan også være greit å ha med en egen håndduk for tørking av svette. Møt opp i god tid! Etter kurset er det åpent for spørsmål om kurset og kickboxing.

Vi setter ingen krav til forkunnskaper om kickboxing eller en annen form for kampsport.

Grunnkurset går over første halvdel av 2018, fra Januar til Mai med løpende opptak til og med onsdag 28. Februar. Ønsker du å prøve kickboxing etter det kan du møte opp på Basis-partiet tirsdager og fredager.

Som medlem hos oss har du fri tilgang til lokalene utenfor oppsatte timer mellom 08:00 til 22:00 . Andre timer man kan være med på som medlem hos oss er basis-partiet, pads og åpen matte på lørdager fra 13-15. Timeplanen vil om kort tid bli publisert. For øvrige parti må man ha fullført et grunnkurs hos oss i forkant, videregående kurs, K1 og konkurransepartiet.

Vi har en del brukt utstyr, som boksehansker, legg- og fotbeskyttere, men det anbefales at utøverne anskaffer seg personlig utstyr så fort som mulig. Vi har en liten butikk på klubben hvor man får kjøpt det meste av utstyret. Ta kontakt med en instruktør før timen før kjøp. Vi selger også personlig utstyr som hjelm, tannbeskytter, bandasjer og susp.

Velkommen på trening!

  Benytt skjemaet under for å melde deg på grunnkurset. Husk å registrer deg i Spond og meld deg på grunnkurstimene.
  Spond.

  [su_gmap address=”Trondheim Kickboxingklubb”]

  Priser:

  12 mnd binding: kr 349,- pr måned,
  6 mnd binding: kr 419,- pr måned.
  Innmeldingsavgift: kr 200,- (Studenter har fri innmelding! Husk å legg ved kopi av studentbevis i postkassa!)

  Merk: Medlemsavtalen fortsetter automatisk etter bindingstidens utløp, og må avsluttes skriftlig, senest 1 måned før neste trekkdato.
  Klubben benytter AvtaleGiro.

  Aldersgrense: 15 år

  Adressen er Båtmannsgate 4, Trondheim, 3. etg. (grått bygg bak Lade Dekkservice på Dora).

  Du finner oss på Facebook. Meld deg inn i vår Facebook gruppe, og hold deg oppdatert på hva som skjer (sportslig og sosialt).