Høstens nybegynnerkurs i Kickboxing

Da har vi endelig fått spikret datoer for nybegynnerkurset i høst (2017). Vi starter Mandag 28. August klokken 18:00 med litt informasjon om kurset før vi kjører igang en liten treningsøkt. Etter kurset blir det åpent for å stille spørsmål. Grunnkurset går mandager og onsdager klokken 18:00 til 20:00, men dere har også mulighet for å bli med på ytterligere treninger, tirsdager, torsdager, fredager og lørdager.
Som medlem hos oss har dere fri tilgang til lokalene utenfor oppsatte treningstider hvor alt av utstyr, som sekker, matter og styrkedelen, mellom klokken 08 og 22, mandager til søndager. Det er viktig at vi rydder opp etter bruk av utstyret.
På første treningen er det greit å være ferdigskiftet til treningstøy og vannflasken fylt. Det kan også være greit å ha med en egen håndduk for tørking av svette. Møt opp i god tid!

Velkommen på trening hos oss!

  Benytt dette skjemaet for å melde din interesse. Dette er ikke en registrering for timene som er satt opp, det finner du på fremsiden.

  [su_gmap address=»Trondheim Kickboxingklubb»]

  Priser:

  Minimum 12 mnd binding: kr 349,- pr måned.
  Innmelding: kr 200,- (Studenter har fri innmelding! Husk å legg ved kopi av studentbevis i postkassa!)

  Merk: Medlemsavtalen fortsetter automatisk etter bindingstidens utløp, og må avsluttes skriftlig, senest 1 måned før neste trekkdato.
  Klubben benytter AvtaleGiro.

  Aldersgrense: 15 år

  Adressen er Båtmannsgate 4, Trondheim, 3. etg. (grått bygg bak Lade Dekkservice på Dora).

  Du finner oss på Facebook. Meld deg inn i vår Facebook gruppe, og hold deg oppdatert på hva som skjer (sportslig og sosialt).