Kategorier
Nyheter

Ungdomsparti og nybegynnerkurs høsten 2015

Her er litt informasjon om høstens ungdomsparti og nybegynnerkurs i kickboxing, høsten 2015.

Ungdomsparti – 12-16 år

Fra høsten 2015 vil Trondheim Kickboxingklubb arrangere ungdomsparti for alle ungdom i alderen 12-16 år. Timene går tirsdager og fredager fra 17:30 til 18:30. Ungdomspartiet har også mulighet til å bruke lokalene som øvrige medlemmer; åpen matte på lørdager fra 13-15 hvor det vil være instruktør til stede for å veilede og finpusse på teknikker, og fri disposisjon av lokalene til egentrening utenfor oppsatte treningstider. Kurset blir holdt av instruktør Bjørn Bakken og instruktør Aleksander Høiland. For påmelding til kurset, benytt kontaktskjemaet under. For spørsmål angående ungdomskursene, ta kontakt med Bjørn Bakken på kontakt@tkbk.no.

Første trening for ungdomspartiet er Tirsdag 1. september 2015, klokken 17:30.

Nybegynnerkurs i Kickboxing høsten 2015

Høstens nybegynnerkurs i kickboxing, for alle over 16 år (videregående skole), starter Mandag 31. august klokken 18:00 og varer til 19:30. Denne første timen skal vi ha litt introduksjon om klubben, ha litt oppvisningssparring og kjøre dere igjennom en liten treningsøkt. Ta med treningstøy (ikke sko), vannflaske og en venn. Påfølgende treninger vil bli delt opp i to tidspunkt, 17:30 – 18:30 og fra 18:30 – 19:30, mandager og onsdager. Dette er for å få litt mer tid til hver enkelt i oppstarten. Du kan selv velge om du vil gå på første eller andre time. Passer den første timen på mandag og andre på onsdag går det helt greit å veksle i mellom.

Det er ingen krav til forkunnskaper om hverken kickboxing eller kampsport på generelt nivå, alle er nybegynnere. Vi har også nybegynnertilbud på mosjonspartiet. Dere er også fritt velkomne til å delta på disse treningene. Hovedfokus her er å slite oss mest mulig ut, med kickboxing som grunnlag, mer enn et hovedfokus på teknikk og sparring. Disse treningene går tirsdager og torsdager fra 20:00 til 21:30.

Sparring er boksetrening med hverandre. På grunnkurs skal vi innom sparring, men ikke før vi har fått alle opp på et akseptabelt nivå. I Trondheim Kickboxingklubb er vi opptatt av sikkerhet og følger vi Norges Kickboxingforbund (NKBF) sine regler og retningslinjer for beskyttelsesutstyr. Dette er utstyr dere må anskaffe dere selv og består av bandasjer, tannbeskytter, boksehansker, leggbeskyttere, fotbeskyttere og hjelm. Susp (og brystbeskytter for kvinner) er også anbefalt for begge kjønn. Dette utstyret kan kjøpes i pakke hos Fightshop Trondheim som holder til i samme etasje som oss. De har gunstige priser for medlemmer og leverer godkjent utstyr for kickboxing.

I tillegg til de oppsatte kursene har alle medlemmer fri tilgang til bruk av lokalene mandag til søndag fra 08:00 til 22:00 på kvelden utenom oppsatte timer i kalenderen. Vi har et godt utvalg av manualer, sekker og annet treningsutstyr. Ta hensyn til hverandre og rydd opp utstyret når dere er ferdig. Om du vil trene med noen, legg gjerne ut en melding på Trondheim Kickboxingklubbs gruppe på Facebook!.

Påmeldingsskjema til alle kurs

Vi tilbyr to uker gratis prøvetrening hos oss!

Adressen vår er Båtmannsgate 4, Trondheim, 3. etg. (gult bygg bak Lade Dekkservice på Dora).

VK 1 & VK2 og mosjonspartiet

Etter en naturlig og fin progresjon i vår vil alle på vårens grunnkurs rykke opp til videregående kurs 1 som går tirsdager og torsdager fra 18:30 til 20:00. De som gikk på videregående kurs 1 i vår kan hoppe opp til videregående kurs 2 som går mandager og onsdager fra 19:30 til 21:00. Alle tre partiene starter UKE 34, altså uka mandag 17. august.

Velkommen tilbake på trening!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.