Båtmannsgate 4, Trondheim Kickboxingklubb

Nybegynnerkurs

 

Benytt kontaktskjemaet under for en uforpliktende påmelding til nybegynnerkurs. Ingen forkunnskaper kreves! Vi har løpende opptak med gratis prøvetimer utover for grunnkurset.

Interessert i å prøve kickboxing? Meld deg på her:

Priser:

Minimum 12 mnd binding: kr 389,- pr måned.
Minimum 6 mnd binding: kr 449,- pr måned.
Innmelding: kr 200,- Studenter har fri innmelding! Send oss en kopi av ditt studentbevis på epost: kontakt@tkbk.no.

Merk: Medlemsavtalen fortsetter automatisk etter bindingstidens utløp, og må avsluttes skriftlig til kim@cmsnorge.com, senest 1 måned før neste trekkdato.
Klubben benytter AvtaleGiro.

Aldersgrense: 15 år

Aldersgrensen er absolutt, vi har dessverre ikke kapasitet til å holde ungdomsparti.

Adressen er Båtmannsgate 4, Trondheim, 3. etg. (grått bygg bak Lade Dekkservice på Dora).

Kickboxing er en høyintensiv kampsport der utbyttet av treninga er forbedret ferdighet innenfor idretten, utholdenhet og styrke. Den er også med på å gi bedre balanse og koordinasjonsevne.

På grunnkurset hos Trondheim Kickboxingklubb har vi fokus på å gi utøveren de fundamentale grunnteknikkene som grunnstilling, guard, slag og spark. Kurset har ett parti fra August til November, og ett fra Januar til April og begge avsluttes med en gradering opp til gult belte. Graderingen er et fokusmål i løpet av semesteret og er en fin indikator på utøverens ferdigheter i løpet av kursets slutt. Etter grunnkurs går man videre til videregående kurs hvor man fortsetter utviklingen av teknikk og forståelse for idretten.
I starten vil man oppleve at læringskurven er bratt og det er mye nytt som skal læres. Våre instruktører tar hensyn til at alle har ulike forutsetninger og ulik bakgrunn. Det er ingen krav til forkunnskap om trening eller kampsport generelt og med god egeninnsats på trening er vårt mål, som instruktører, å hjelpe hver enkelt opp til et godt nivå.

I tillegg til en arena for god trening har vi også et godt sosialt miljø, klubben er åpen for alle. Enten man kommer alene, med venner eller kjæreste er trivselsfaktoren veldig høy.

Velkommen til skikkelig trening!

Du finner oss på Facebook. Meld deg inn i vår Facebook gruppe, og hold deg oppdatert på hva som skjer (sportslig og sosialt).

[calendar id="893"]

Answer My Question

CLOSE

Your question has been sent!

Please fill out the form below.

Name *
Email *
URL (include http://)
Subject *
Question *
* Required Field